Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

6η Εκπαιδευτική Διημερίδα του ΕΛ.Ι.ΓΑΣΤ.

Image
Σε συνεργασία με το Ελλήνικό Ίδρυμα Γαστρεντερολογίας και Διατροφής, το medNutrition προσκαλεί τους συναδέλφους Διαιτολόγους - Διατροφολόγους να παρακολουθήσουν τοστρογγυλό τραπέζι Διατροφής στα πλαίσια της 6ης Εκπαιδευτικής Διημερίδας με θέμα: "Εξελίξεις στη Γαστρεντερολογία και Ηπατολογία".

Η διημερίδα θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής (αίθουσα Ν. Σκαλκώτας) στις 18 & 19 Φεβρουαρίου. Το στρογγυλό τραπέζι Διατροφής είναι προγραμματισμένο για τις 18/02 και ώρα 18.00. Θα προεδρεύουν οι κ.κ. Γιάννης Μανιός, Αναπληρωτής Καθηγητής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και Παρασκευάς Παπαχρήστος, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc. Οι ομιλίες του στρογγυλού τραπεζιού συνοψίζονται ακολούθως:
  • Συμπληρώματα πρεβιοτικών και προβιοτικών, σύσταση εντερικής μικροχλωρίδας και παχυσαρκία (Μ. Κυριακού)
  • Πρόληψη και αντιμετώπιση της παχυσαρκίας: Μια κοινή προσέγγιση και για τα δύο; (Γ. Μοσχώνης)
  • Μερίδες: το μέγεθος ... μετράει (Ι. Κατσαρόλη)
Η κα Κατσαρόλη Ιωάννα, Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc. θα παρουσιάσει τα επιστημονικά ευρήματα που οδήγησαν στην ανάγκη οργάνωσης της διετούς καμπάνιας που διεξάγει το portal διατροφής mednutrition.eu καθώς επίσης και την ανάλυση των αποτελεσμάτων της έρευνας που γίνεται παράλληλα με τις εκδηλώσεις της καμπάνιας.
Επικοινωνείστε τηλεφωνικά στο 2107561853 - κα Μιχελή Μαίρη, κα Νίκα Κάσδαγκλη ή ηλεκτρονικά info@mednutrition.gr, για τη δωρεάν εγγραφή σας στην διημερίδα.
Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων ανέρχεται στις 30. Όσοι παρακολουθήσουν την στρογγυλή τράπεζα μετά τη λήξη της θα μπορούν να παραλαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης καθώς και τον τόμο πρακτικών του Συνεδρίου.

Πηγή: mednutrition.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...